Solenergikurs startar 3 april

Hej!

Det är i dagsläget lite drygt 20 personer som anmält sig till distanskursen Solenergi tillsammans vilket vi tycker är jätteroligt! Här kommer lite information inför kursstart och fyra saker vi vill att alla ni som anmält er gör så snart ni kan:

1. Ta en titt på kursinformationen!

En översikt av kursens planering och lite kort information om oss som jobbar med kursen hittar ni här (kursinformation utskickad 11 mars).  Hör av er om ni har några frågor!

2. Fyll i enkät!

För det andra skulle vi vilja be er allihopa att fylla i en liten enkät. Fyll gärna i denna så snart ni kan! Era svar hjälper oss med planeringen!  Formuläret är digitalt och ni hittar det här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdb5E1kvFbvs9TmBDQ2kA3lt7M1cYXcfqhY2DhVRJ8Rgef73g/viewform

3. Bekräfta er plats!

För det tredje vill vi be er att betala en liten avgift för kopiering, utskick etc. Obs! Genom att betala 200 kr för detta bekräftar ni er plats på kursen. Skolans bankgiro är 5901-1726 och plusgiro 29 41 84-7. Du kan även betala med Swish, via numret 123 389 25 28. Märk insättningen med ditt namn och PM17. Tack på förhand!

4. Anmäl er till första helgen!

Första helgen är nu om knappt 4 veckor i Österfärnebo. Vi vill att ni bekräftar att ni kommer till första helgen senast fredag 24 mars. Ni bekräfta ert deltagande första helgen genom att skicka ett mejl till: omstallning@farnebo.se

Meddela i detta mejl:

  • Eventuella krav angående kosten.
  • Om ni har några speciella önskemål på boendet
  • När ni räknar med att anlända till Österfärnebo och hur (med bil eller buss)

Med vänliga hälsningar, Jonathan Korsar

Kursansvarig lärare på Solenergi tillsammans

Mobil: 076-0729858, mejl: jonathan.korsar@farnebo.se

ps. Har du inte ansökt kan du göra det här: Solenergi tillsammans – distanskurs ds.

Posted in Kurser.