Välkomna till oss!

Möt oss på Öppet hus!

Ta chansen och träffa några av oss på folkhögskolan i Gävle.

Färnebo folkhögskola i Gävle är en skola för dig som behöver läsa in gymnasiet. Vi är ett alternativ till Komvux och erbjuder ett studieupplägg för vuxna som behöver läsa in hela eller delar av gymnasiet. Du kan också läsa in de sista 1-2 åren av grundskolan. Genom att läsa här rustar du dig för fortsatta studier, eller för ett arbetslivet där gymnasiekompetens ofta krävs.

Låter det intressant?

Lördag den 26 april så är du varmt välkommen till oss! Då kan du prata med studerande och lärare, och få svar på dina frågor. Förhoppningsvis hjälper det dig att komma fram till om du ska ta steget och söka till folkhögskola i Gävle. Senast 15 maj vill vi ha din ansökan inför hösten.

Under Öppet hus på lördag 26 april har vi öppet kl. 11-14.

Adressen är Holmparken 1. Huset där skolan ligger heter Baltichuset och ligger mittemot tågstationen, på samma sida som havet. Se karta. Fika kommer finnas till försäljning, informationsbord, pysselhörna för barn, filmvisning, knep- & knåphörna  mm.

Här är schemat och dagens hållpunkter:

11.15-12.00 Information om Allmän kurs

Vi berättar och du kan ställa frågor till lärare och studerande om Allmän kurs.

12.15-13.00 Konst och information från Lättings

13.15-14.00 Information om Allmän kurs

En andra chans att få information och ställa frågor till lärare och studerande. Du väljer vilket tillfälle som passar dig att delta på!

Vill läsa mer om kurserna och höra vad studerande på skolan säger redan nu?

Ta en titt på följande länkar!

Posted in Kurser.