Startdatum: 9 augusti 2023 Slutdatum: 13 augusti 2023 Platser kvar: Finns några platser kvar
Kurslängd: Fyra dagar Studieform: 100% Plats för kurs: Färnebo folkhögskola, Färnebovägen 874, 811 74 Österfärnebo.
Kostnader:
Kostnad: 1200 kr om du deltar hela programmet onsdag – söndag. 600 kr om du deltar fredag  – söndag. Detta inkluderar boende, lunch och middagar. (Vill du tälta är priset 900 kr respektive 450 kr) Var och en bidrar ekonomiskt efter förmåga till frukost och fika.

Kontakta oss via: festival@jordensvanner.se

Jordens Vänner tillsammans med Färnebo Folkhögskola och Ta Tillbaka Framtiden bjuder in till årets roligaste event för miljöentusiaster och klimataktivister! Välkomna till Sommarforum och Klimatfestivalen på Färnebo folkhögskola, den perfekta samlingsplatsen för alla som brinner för miljö, klimat och rättvisefrågor i Sverige.

Årets teman: TILLSAMMANS FÖR KLIMATRÄTTVISA – STRATEGI OCH SAMARBETE I DEN BREDA KLIMATRÖRELSEN – Motstånd mot företagsmakt och greenwash.

Oavsett om du kan delta hela veckan eller bara en del, kommer du att vara en del av en fantastisk upplevelse. Det fullspäckade programmet pågår från den 9:e till den 13:e augusti och erbjuder en unik möjlighet att fördjupa dina kunskaper, engagera dig i strategier för klimatrörelsen och ta del av inspirerande musik- och kulturinslag. Vi kommer också diskutera frågor som rör företagsmakt, greenwashing och mycket annat.

Eventet äger rum på Färnebo Folkhögskola vid Dalälven där vi bor och äter tillsammans. 

Vi delar rum på folkhögskolan och alla måltider är veganska, några med en vegetarisk variant. Det är viktigt för oss att skapa en gemenskap där vi kan dela erfarenheter och diskutera lösningar för att bekämpa klimatkrisen. Därför behöver vi allas hjälp med praktiska uppgifter som att förbereda salar, ordna fikapauser och fixa kaffe.

Om du vill delta under alla dagar (9-13 augusti) kostar det 1200 kr, och om du bara vill vara med under festivalen (11-13 augusti) kostar det 600 kr. Detta inkluderar lunch, middag och boende i delat rum. (900 kr respektive 450 kr för den som tältar, obs: begränsat antal tältplatser). 

Anmälan är öppen! passa på att anmäla dig och bjud gärna med en vän också! 

Ansök här: https://forms.gle/LSYo9WgcuwArXDTq9 Anmälan är bindande. 

Vi förstår att det kan uppstå oförutsedda omständigheter. Om du har anmält dig men inte kan delta, måste du meddela oss senast den 1 augusti.  Annars kommer vi tyvärr att behöva debitera dig för boendekostnaden. Självklart görs undantag för sjukdom, men vi ber dig att meddela oss så snart som möjligt.

Har du några frågor? Kontakta oss på festival@jordensvanner.se

SV_SE