Kommunikatör 50-100%

Nu söker vi dig som vill arbeta som kommunikatör hos oss och bidra till en utveckling av vårt sätt att kommunicera kring våra kurser och verksamheten i stort.

Färnebo folkhögskola har ett fokus på feminism, antirasism, solidaritet, miljö- och klimatfrågor.

Såväl internationellt och lokalt sker vår kursverksamhet i samverkan med organisationer som arbetar för att stärka engagemanget för en socialekologisk omställning av samhället. Vi har både kurser som bor på skolan, samt distanskurser. För att se aktuella kurser besök: www.farnebo.se

För att arbeta som kommunikatör på Färnebo folkhögskola bör du dela skolans värdegrund och känna till skolans huvudorganisationer samt de folkrörelser skolan samarbetar med. Det är också viktigt att ha förståelse för folkrörelsearbetets villkor, samt folkhögskolans idé och praktik.

I ditt arbete som kommunikatör hos oss ingår särskilt:

  • Utveckling av vårt arbete med webbsida och sociala medier

  • Kvalificerad textproduktion, med fokus på att skapa intresse och nyfikenhet på skolans kurser

För att hantera arbetet framgångsrikt hos oss behöver du vara lyhörd, ha god samarbetsförmåga samt ha ett eget engagemang i de frågor skolan arbetar med. Du bör vara kreativ och nyfiken på att understödja hela organisationens delaktighet i det kommunikativa arbete.

Personlig lämplighet är avgörande vid tillsättandet.

Tjänsten är 50-100% och ska tillsättas så snart som möjligt.

Lön enligt lokalt avtal. Viss del av arbetet kan utföras på distans, medan annat kräver samverkan med personal och kursdeltagare i Österfärnebo och Gävle.

Ansökan skickas via mejl senast 1 december till samordnare Anna-Karin Björnberg:

anna-karin.bjornberg(a)farnebo.se

Välkommen med din ansökan!

OBS! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonssäljare.

Posted in Nyheter.