Få platser kvar på några kurser – ansök i dag!

Hur skapar vi förändring i samhället utan våld? Vill du ställa om till ett hållbart liv och samhälle? Vi har ett fåtal platser kvar till höstens utbildningar. Studera till Omställningspilot och lär dig med både huvudet och händerna. Eller varför inte studera någon av våra distanskurser på halvfart: ‘Ickevåld – ett sätt att förändra världen’ eller ‘Naturens rättigheter och det goda livet’. Vi tar emot sena ansökningar under sommaren.

Ickevåld ett sätt att förändra världen (distanskurs på halvfart)

Hur skapar vi förändring i samhället utan våld? Nu kan du söka till distanskursen ‘Ickevåld- ett sätt att förändrar världen’, ett samarbete mellan Kvinnor för fred och Färnebo folkhögskola.

Mer information och ansökan

Naturens rättigheter & det goda livet (distanskurs på halvfart)

Vill du leva i balans med naturen? Naturens rättigheter & det goda livet är en kurs för dig som vill vara med och skapa en ny kultur och ett nytt tänkande, hitta nya lösningar och finna nya lokala svar på globala frågor.

Mer information och ansökan

Omställningspiloterna – en praktisk kurs om hållbar utveckling (heltidskurs i Österfärnebo)

I denna kurs lär du dig om de ekologiska och sociala utmaningar vi står inför idag. Vi tittar på globala utmaningar samtidigt som vi lär oss om hur det går att arbeta lokalt för att ställa om till hållbar utveckling.

Mer information och ansökan

 

 

Posted in Kurser.